top of page

Grupo

Público·23 miembros
Nathan Howard
Nathan Howard

Play prodavnica aplikacija: Podelite svoje mišljenje i ocenite Android igre i aplikacije


Možda ćete prilikom preuzimanja Office aplikacija iz Google Play prodavnice dobiti grešku koja sadrži nasumične brojeve. Google Play tim je svestan ovog problema i radi na njegovom otklanjanju.U međuvremenu, u nastavku potražite više informacija i isprobajte predložena rešenja.


Programeri bi trebalo da provere da li je u funkciji aplikacije uključena dozvola pod nazivom REQUEST_INSTALL_PACKAGES, ako jeste to znači da aplikacija sama govori da može pokrenuti instalaciju APK-ova.
play prodavnica aplikacijaPoslednje, ali i najbitnije pravilo jeste da aplikacije moraju imati opise Play prodavnice koji treba da sadrži objašnjenje o mogućnosti instaliranja drugih aplikacija i APK-ova kao i detaljno obaveštenje o osnovnim funkcijama koje se koriste.


Najavljene su i još brojne promene koje nam dolaze u toku ove godine a tiču se aplikacija sa zastarelim API-jem, navodno takve aplikacije biće sakrivene iz pretrage, možda i obrisane.


Zbog toga je Google rešio da na ovoj aplikaciji uvede opciju koja će da poredi više aplikacija odjednom! Recimo da tražite internet pretraživač i da ste ušli da vidite detaljniji opis aplikacije Opera Mini. Sada ćete uz opciju koja se nalazi ispod Similar Apps, odnosno slične aplikacije, moći da vidite i ostale aplikacije istog ili sličnog tipa!


play prodavnica aplikacija za android


play prodavnica aplikacija besplatno


play prodavnica aplikacija download


play prodavnica aplikacija ne radi


play prodavnica aplikacija instaliraj


play prodavnica aplikacija update


play prodavnica aplikacija za pc


play prodavnica aplikacija za decu


play prodavnica aplikacija ne otvara se


play prodavnica aplikacija za igrice


play prodavnica aplikacija za muziku


play prodavnica aplikacija za filmovi


play prodavnica aplikacija za knjige


play prodavnica aplikacija za fotografije


play prodavnica aplikacija za video


play prodavnica aplikacija za zdravlje


play prodavnica aplikacija za obrazovanje


play prodavnica aplikacija za posao


play prodavnica aplikacija za putovanje


play prodavnica aplikacija za sport


play prodavnica aplikacija za vesti


play prodavnica aplikacija za društvene mreže


play prodavnica aplikacija za komunikaciju


play prodavnica aplikacija za zabavu


play prodavnica aplikacija za kreativnost


play prodavnica aplikacija za finansije


play prodavnica aplikacija za kupovinu


play prodavnica aplikacija za hranu i piće


play prodavnica aplikacija za lepotu i stil


play prodavnica aplikacija za kuću i domaćinstvo


play prodavnica aplikacija za automobili i vozila


play prodavnica aplikacija za vreme i klima


play prodavnica aplikacija za prevod i jezike


play prodavnica aplikacija za mapu i navigaciju


play prodavnica aplikacija za kalendar i organizaciju


play prodavnica aplikacija za podsetnik i alarme


play prodavnica aplikacija za skener i kameru


play prodavnica aplikacija za čitač i urednik teksta


play prodavnica aplikacija za računar i kalkulator


play prodavnica aplikacija za antivirus i bezbednost


Uz opciju Compare apps ćete moći da vidite više aplikacija istog tipa kao i sve potrebne podatke vezane za te aplikacije. Trenutno Google Play Store pokazuje slične aplikacije, ali bez detaljnijih informacija. Ova pametna opcija će vam dozvoliti da vidite koje aplikacije imaju ili nemaju neku određenu funkciju koju tražite. Na primer, kod aplikacija za dopisivanje ćete moći da poredite enkripciju, podršku za video pozive i slično, dok za video plejere možete videti da li ima rad u offline režimu, odnosno da niste povezani na internet, kao i koje formate videa podržava i mnogo toga drugog.


Huawei AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete. Dostupna u više od 170 zemalja, AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu: prodavnica aplikacija gde korisnici jednostavno i bezbedno mogu otkriti, pronaći i preuzeti hiljade aplikacija širom sveta.


Huawei cilja da učini AppGallery otvorenom i inovativnom prodavnicom za aplikacije koja strogo štiti privatnost i bezbednost korisnika, dok omogućava jedinstveno i pametno iskustvo. Huawei radi sa nekim od najinovativnijih programera na svetu kako bi stvorio prodavnicu aplikacija budućnosti.


Huawei AppGallery nudi razne jednostavne i inovativne načine za otkrivanje, istraživanje i deljenje širokog opsega mobilnih aplikacija i uključuje funkcionalnost lake pretrage, najbolje rangirane aplikacija po kategorijama, odabire urednika, listu želja i još mnogo toga. Ekskluzivni pokloni, uključujući vaučere, kredite u aplikaciji, promotivne kodove, kupone za popust i VIP privilegije koje su takođe dostupne Huawei korisnicima.


Sa 400 miliona mesečnih aktivnih korisnika, Huawei AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu sa hiljadama popularnih aplikacija u mnogo kategorija. Huawei radi sa nekim od najinovativnijih programera na svetu kako bi stvorio prodavnicu aplikacija budućnosti.


Brzo gradimo Huawei AppGallery kako bi postala otvoreni prolaz do hiljade popularnih aplikacija širom sveta. AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu, a nove međunarodne i lokalne kanadske aplikacije se redovno dodaju galeriji. Iako možete pronađi međunarodno popularne aplikacije kao što su TikTok, Snapchat, Microsoft Office i Aliexpress, takođe možete pronaći lokalne kanadske aplikacije kao što je Wattpad, Flipp, The Weather Network i Indigo.


Huawei sarađuje sa globalnim programerima aplikacija kako bi stalno unapređivala platformu Huawei Mobilne usluge (HMS) kako bi ponudila korisničko iskustvo. Obećavamo vam budućnost sa HUAWEI Mobilnim uslugama.


Huawei AppGallery je zvanična prodavnica za Huawei uređaje i dolazi predinstalirana na svim Huawei uređajima (npr. Mate 30 Pro i P40 serija), Google Play prodavnica neće biti predinstalirana na dolazećim Huawei uređajima kao što su Mate 30 Pro i P40 serija.


Trenutno nije moguće preuzeti Google aplikacije na novim Huawei uređajima. Međutim, svi novi Huawei pametni telefoni (npr. Mate 30 Pro i P40 serija) dolaze sa predinstaliranim aplikacijama jednostavnim za upotrebu, kao što su Huawei prtraživač, za jednostavno pretraživanje interneta i Huawei Cloud, za sigurno i bezbedno skladištenje u Cloud-u. Google usluge kao što su YouTube i Google Maps se mogu koristiti preko Huawei pretraživača, jednostavnim posećivanjem ciljne veb strane onlajn.


Četiri kineske kompanije, Huawei, Xiaomi, Vivo i Oppo, udružili su snage protiv Google Play Store-a, donevši odluku da će omogućiti simultan upload aplikacija na njihove sopstvene prodavnice aplikacija. Do ovoga je došlo nakon što je Huawei bio prinuđen da od prošle godine zameni pun Android sa njegovom open-source verzijom, na kojoj ne rade Google servisi, ali ni aplikacije koje se oslanjaju na njih. Zato se Huawei odlučio na radikalan potez, da napravi sopstvenu prodavnicu aplikacija. Kako bi povećao šanse da njihov potez bude uspešan, Huawei se dogovorio sa drugim velikim kineskim proizvođačima telefona da se zajedno suprotstave Google-u.


Ideja koja stoji iza ove inicijative nazvane Global Developer Service Alliance (GDSA) je da se ojačaju i ohrabre programeri da prave aplikacije koje će ponuditi na pomenutim prodavnicama. Aplikacija izlistana na jednoj od tih prodavnica automatski će biti dostupna i na ostalim. GDSA bi trebala da bude lansirana u martu ove godine.


Ako ova zamisao uspe, to će biti značajan korak za kineske brendove u smanjenju zavisnosti od Google-a i ostalih američkih kompanija, jer trgovinski rat između ove dve države ne utiče samo na Huawei. Sve pomenute kompanije su jake na tržištu i ovako udružene imaju mnogo veće šanse da privuku programere da podrže njihov zajednički ekosistem aplikacija. Uostalom, korisnička podrška ne bi trebalo da izostane, jer su te četiri kompanije zajedno pokrile oko 40 procenata globalnog tržišta telefona u 2019. godini.


Parler, aplikacija popularna među američkim konzervativcima, vraća se u play prodavnicu. Prošlo je više od godinu dana nakon što je Google zabranio aplikaciju nakon nereda u Kapitolu u SAD u januaru 2021.godine.


Parler će se sada ponovo naći na play prodavnici nakon je preduzeo niz mera za moderiranje sadržaja. Aplikacija je sada uvela nove funkcije za blokiranje nasilnih korisnika i uklanjanje sadržaja koji bi mogao da podstakne nasilje, rekao je portparol Google-a.


Parler je svoju aplikaciju učinio dostupnom za Android telefone kroz posebnu verziju. Verzija koja je bila dostupna mogla se preuzeti na njegovoj veb stranici nakon što je uklonjena iz play prodavnice.


Kad je Google kompaniji zabranjeno da sarađuje sa kompanijom Huawei mnogi su se uplašili da će morati da se pozdrave sa svojim omiljenim aplikacijama, ali to nije tako, jer postoje alternativne Android prodavnice.


Osim što Huawei ima svoju, AppGallery, ovog puta bavimo se alternativnom Google Play prodavnicom igara i aplikacija, koja nudi legalan i tzv. region-free sadržaj, što znači da će vam na raspolaganju na svim telefonima (i novim Huawei, razume se) biti sve dostupne aplikacije i igre u ovoj prodavnici.


U Huawei AppGallery prodavnici aplikacija, na svim Huawei Mobile Services telefonima, koja je pandan Google Play prodavnici, već se nalazi gotovo kompletna ponuda domaćih aplikacija, čak i neke banke (ne sve, ali se na njihovom dolasku uveliko radi), kao i veliki broj globalnih popularnih aplikacija. Dok ne dođu sve popularne Android aplikacije pronašli smo rešenje.


U svakoj od aplikacija nalazi se link do AppGallery stranice. Ako ona nije u AppGallery ponudi tu je veb interfejs za odabranu aplikaciju. Ono što je važno jeste da većina od njih nudi link i do APKPure prodavnice Android aplikaccija.


APKPure omogućava besplatno i legalno preuzimanje aplikacija (nisu krekovane ili lažne) i što je još važnije - ažuriranje aplikacija. Tako sve preuzete aplikacije iz APKPure prodavnice ostaju ažurne u realnom vremenu, a ažuriraće se i aplikacije, koje ste preneli Phone Clone putem sa starog telefona na novi Huawei telefon. Na ovaj način je rešena velika briga mnogih korisnika - da li će moje aplikacije dobijati nove funkcije. Odgovor je - hoće.


Ipak, znamo da će neke brinuti bezbednost ovakvog načina preuzimanja aplikacija. Međutim, na ovo je mislila i sama kompanija Huawei, koja je u sistem EMUI 10.0.1 ugradila autentifikator instalacije.


Ovo je još jedno elegantno rešenje, jer kompanija je morala da misli na sve. Naime, kad potvrdite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora, a morate to da potvrdite, da biste instalirali bilo koju aplikaciju iz More Apps biblioteke, kao i iz APKPure prodavnice, Huawei će skenirati svaku aplikaciju, čiju instalaciju pokrenete i, ako je ona čista tj. ne sadrži maliciozne izmene - daće vam zeleno svetlo. U suprotnom ćete videti CRVENO STOP i to će biti znak da potražite aplikaciju iz relevantnog izvora.


Zato je i ideja da koristite More Apps aplikaciju - jer ona sadrži relevantne i proverene izvore za instalaciju pravih, a ne zaraženih aplikacija i dok se toga pridržavate ne bi smelo da bude problema! Što se APKPure prodavnice tiče - koristite je kao i Google Play. Obavestiće vas kad je ažuriranje neke aplikacije dostupno, a unutar nje imate mogućnost da pretražujete i preuzimate sve dostupne aplikacije, kao iz Google prodavnice.


Za korisnike Androida, instaliranje aplikacija iz Google Play prodavnice i samo iz Google Play prodavnice je mudar izbor. Sa svojim strogim bezbednosnim pravilima, praćenjem aplikacija, brojnim recenzijama korisnika i nadzorom bezbednosnih istraživača, zvanična prodavnica je relativno bezbedno mesto za preuzimanje aplikacija. Čak i kada malver uđe u Google Play prodavnicu, brzo se otkriva i uklanja.


Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...
bottom of page