top of page

Grupo

Público·67 miembros

Оlena Kosenko
Оlena Kosenko

Нашивки, які мають значення

Колись я думала, що шеврони — це щось винятково військове або службове. Але згодом зрозуміла, наскільки ці маленькі елементи можуть бути важливими навіть у повсякденному житті. Вони додають стилю, передають посил і можуть бути способом самовираження.

Коли я організовувала дитячий табір для школи, ми хотіли зробити щось особливе, щоб діти відчули себе частиною однієї команди. Ідея з нашивками здалася мені цікавою — кожна група мала свій дизайн, кольори й назву. Це було не просто прикраса, а справжній символ єдності.

Тоді я і дізналася, наскільки різноманітним може бути виготовлення шевронів і нашивок https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Виявилося, це не складно — головне знайти майстрів, які справді розуміють, що роблять. У компанії "Твій Дизайн" мені допомогли з усім: від ескізів до готової продукції. Нашивки вийшли якісні, яскраві, і дітям вони страшенно сподобались.

Тепер думаю, що нашивки — це не просто деталь. Це спосіб зробити звичайне особливим, нагадати про щось важливе або просто додати трішки характеру до речей.

2 vistas

Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...

Miembros

©2021 por Luis Sandoval | Psicólogo & Coach Financiero. Creada con Wix.com

bottom of page